VibeSign by


Sig farvel til din gamle opslagstavle

Skab opmærksomhed om dine tilbud eller beskeder fra foreninger og virksomheder i dit lokalområde med din nye digitale opslagstavle - VibeSign.

Website er under opdatering

Kan du ikke vente med at få mere at vide?

Ring 82 82 98 00 for at høre nærmere.

Intuitiv og fleksibel administration

Du behøver ingen software for at administrere VibeSign. Det hele klares i skyen, enten fra din computer, tablet eller smartphone, og uanset hvilken enhed du bruger kontrolpanelet fra, har du altid præcis de samme muligheder. Og uanset om du har én eller flere VibeSigns har du via det brugervenlige kontrolpanel altid det fulde overblik over dem alle.


Enhver administrators drøm

VibeSign administreres altid via det skræddersyede kontrolpanel, som kan tilgås fra alle platforme. Vi har gjort det nemt at administrere flere skærme fra én konto. Har du ansvaret for mange VibeSign enheder kan du med samme login administrere dem alle på én gang, få et overblik over hvilke skærme der er tændt og slukket.

Har du selv flere tilhørsforhold som begge bruger VibeSign, kan dit login udvides til at få adgang til alle steder du måtte høre til, så du let kan administrere VibeSign på kryds og tværs af organisationer.


Bygger på solid og gennemtestet teknologi

Vi værdsætter høj kvalitet og lang levetid, og derfor er alle vores komponenter nøje udvalgte. Vi benytter samme gode teknologi som er godkendt og testet af førende udbydere af digital signage, og så har vi naturligvis tilføjet en masse unikke twitsts.

Glade kunder gør forskellen

Kaffe Børsen Hobro VibeSign vibesign.dk